Juist NU is investeren in jezelf belangrijk! Wordt een FITTE ondernemer!

Oerfit in 12 weken: next level coaching

Startdatum: 21 februari 2024

Let op: maximaal 8 plaatsen beschikbaar!

We nodigen je uit op 23 januari:

Meer informatie

Wat je kunt verwachten:

Veel meer energie

In  deze 12 weken krijg je veel meer energie.

Controle over je stress

We leren je controle te krijgen over stressvolle situaties.

Fit lichaam en geest

Lekker in je vel en minder gevoel van drukte.

Rust in je hoofd

Je overziet dingen beter en maakt betere keuzes. Er is rust.

Beter slapen

Je gaat (nog) beter en dieper slapen wat je veel oplevert.

Betere werkgever

Doordat jij lekkerder in je vel zit kun je er meer voor andere zijn.

Voor ondernemers, door ondernemers!

Ronald Dirkx

Fitte ondernemers maken betere keuzes en zijn er meer voor hun medewerkers!

Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat jouw fitheid als persoon ervoor zorgt hoe jij in je bedrijf rondloopt en welke resultaten je met je bedrijf zult gaan bereiken. Echt waar. 

Hoe fitter jij bent, hoe meer rendement je bedrijf gaat maken.

Veel mensen denken dat hard werken er altijd zijn ervoor zorgt dat je verder komt met je bedrijf. Dat is in veel gevallen natuurlijk wel nodig, maar wat moet jij hiervoor opofferen als ondernemer? Hoeveel uur spendeer jij aan je werk? En hoeveel aan jezelf en je naasten? Doe jij nog de dingen die je écht leuk vind?

Ik denk dat je dezelfde resultaten kunt gaan behalen als je er meer voor jezelf bent. Als jij zorgt dat je écht fit en vitaal in het leven en je bedrijf staat kun je dezelfde of zelfs betere resultaten behalen in minder tijd.

Meer rendement voor je bedrijf, jezelf fitter voelen én nog tijd over houden!

Je eigen vitaliteit als je weg naar succes!

Investeren in jezelf loont altijd. Zowel als persoon en als leider van je organisatie zul je écht gaan groeien in en na deze 12 weken. 

Wat deze 12 weken je kunnen opleveren:

 • Meer energie
 • Minder mentale en fysieke klachten
 • Een (nog) betere nachtrust
 • Een fitter lichaam
 • Een rustigere geest
 • Betere communicatie skills
 • Contact met mede-ondernemers 

Wil jij dit ook allemaal gaan ervaren?

Jarenlange ervaring in één 12 weken challenge gebundeld!

Alleen toegankelijk voor ondernemers uit De Kempen

Wat gaan we allemaal doen?

1 op 1 intake met Ronald

Iedereen heeft zijn of haar eigen reden om mee te doen. Persoonlijke doelen gaan we bespreken én jouw persoonlijk plan.

8 bijeenkomsten

Wekelijks komen we bij elkaar en nemen we je mee in enkele thema's rondom vitaliteit en energie

8 trainingen

Na de bijeenkomst gaan we samen aan de slag en gaan we aandacht besteden aan beweging.

Maandelijks een 1 op 1 coaching

Iedere maand ga je samenzitten met Ronald om de voortgang te bespreken en te bespreken wat je meer aandacht kunt geven.

Workshops

We gaan de inhoud van de workshops nog niet verklappen, maar we kunnen je wel alvast zeggen dat we er een unieke beleving van gaan maken die je nog een lange tijd nadien zult herinneren!

Online kennisportaal

In het online kennisportaal kun je op je eigen tijd alles nog een teruglezen en bekijken wat je allemaal geleerd hebt in deze weken. We geven je extra diepgang om je eigen reis of plan te optimaliseren.

Digitale ondersteuning

In deze 3 maanden heb je altijd een hulplijntje. In een gezamelijke app groep delen we ervaringen en resultaten én je hebt direct contact met Ronald.

Eind Challenge

In de laatste week gaan we samen de uitdaging aan en doen we samen een challenge. Wat? Dat hoor je bij de startbijeenkomst!

Terugkomdag

Enkele weken na ons intensieve traject komen we weer samen en bespreken we wat het heeft opgeleverd, wat je daadwerkelijk hebt bereikt hiermee.

De coaches

Ronald Dirkx/ eigenaar Vitaal Online

Ronald, initiatiefnemer van dit concept is van origine fysio-manueeltherapeut, maar de laatste jaren vooral bezig met het leiden van zijn Fysio-Sportcentra. Na jarenlange verdieping in de fysiotherapeutische domeinen heeft hij zich de laatste verdiept in alles wat met leefstijl en vitaliteit te maken heeft. 2021 richtte hij Vitaal Online op samen met Rob Vermeulen en inmiddels 1,5 jaar later hebben al > 100 personen gebruik gemaakt van de diensten van Vitaal Online. Laatste periode merkte hij dat hij zijn opgedane kennis als ondernemer en vitaliteitsexpert nog meer wilde gaan delen. Zelf heeft hij ervaren wat het oplevert als je kiest om OERFIT te gaan worden. Ronald leidt zijn 4 bedrijven in gemiddeld 35 uur per week. Dat kan, met de juiste mindset!

'Just do it' en 'practice what you preace', zijn mijn motto's!

Rob Vermeulen en Frank van de Heuvel/ eigenaars Oerfit

Enkele jaren geleden zijn Rob en Frank begonnen met Oerfit. Een bedrijf dat mensen met een 8 weeks programma Oerfit maakt. Een uniek concept, wat afgelopen verder geoptimaliseerd is.

Vanaf 2023 hebben ze samen met Ronald de start gemaakt met Oerfit voor ondernemers. Het Oerfit concept is omgebouwd naar een ondernemer versie met meer persoonlijke coaching en workshops.

Rob en Frank verzorgen meerdere workshops hiervan, zoals Voeding, ijsbad en mindset 1 en 2.

Marc van der Meulen/ B-Mind

Marc is ademcoach en ondernemer. Hij  verzorgt een workshop over ademhaling, waarin we zowel theoretisch als praktisch aan de slag gaan. Je gaat leren hoe je ademhaling werkt en hoe je dit kan leren inzetten, op verschillende momenten. Hierdoor leer je hoe je je ademhaling kan inzetten om successen te gaan behalen als mens en ondernemer.

Het verhaal van enkele deelnemers:

De stress is voorbij | Eerlijk is eerlijk: Mark Dirkx van bouwbedrijf Hedico was sceptisch toen hij in het Oerfit traject stapte. Maar alles waar hij tegenop zag, heeft hem rust, conditie en gezondheid gebracht. Hij kijkt terug op een waardevolle tijd, die maakte dat hij nu beter slaapt en minder stress ervaart.

“Het Oerfit-traject is perfect voor ondernemers. Kijk, de stress van het ondernemen neemt het niet weg, maar je leert omgaan met de stress. Door anders te gaan eten, beter adem te halen en je mindset aan te passen, ontstaat rust. En door de intensieve contacten in de groep deelnemers – allemaal ondernemers – deel je ervaringen en die kennis kun je meenemen voor je eigen bedrijf.  

Ik stapte in het traject omdat ik wilde sporten, maar Oerfit bleek zoveel méér. Daar was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over. Gelukkig bleek mijn angst dat het zweverig zou zijn ongegrond. Je sport op een gezonde manier, leert een eetpatroon aan dat bij je past en door de focus te leggen op ademhaling, gaat stress sneller voorbij. Allemaal positieve dingen die ik meeneem in mijn dagelijks leven en bij het ondernemerschap.”

Lees hier het hele verhaal van Mark.

Een struisvogel met een gereedschapskist | Rob Luijten was, volgens eigen zeggen, een struisvogel. ‘Kop in het zand en dóórgaan’. Ademhalen? ‘Dat doe ik toch al mijn hele leven?’. Bij Oerfit ontdekte hij dat er veel winst te behalen is als je je kwetsbaar leert opstellen en dat er altijd reden voor verbetering is.

“Ik zie het Oerfit-traject als een gereedschapskist die ik volgestopt heb met vaardigheden. Ik heb geleerd mijn ademhaling te gebruiken om stress te verminderen of langer vol te houden als ik op wil geven. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast waardoor ik meer energie heb én wat kilo’s ben kwijtgeraakt. Ik weet dat mindset veel met je doet. Door dingen los te laten of durven veranderen, creëer je ruimte in je hoofd en daarmee in je leven.

Voor mij was deelname aan Oerfit heel waardevol. Ik heb op het gebied van sporten, voeding en mindset veel geleerd, veel ervaring opgedaan en dat stop ik allemaal in mijn gereedschapskist. Ik heb mogen ervaren dat groepsdruk positief kan zijn en je kan motiveren door te gaan of door te zetten. Een mooie opsteker voor mij was te ervaren dat ik bij het sporten als mid-vijfiger goed mee kon komen met de dertigers in de groep. Sporten is méér dan alleen sporten en dat te mogen ervaren bij Oerfit was heel erg waardevol.”

Lees hier het hele verhaal van Rob.

€ 2499,- excl. BTW

Oerfit voor ondernemers

 • 12 weken lang werken naar jouw doelstelling
 • Samen met 7 andere mede-ondernemers uit de regio
 • Onbeperkt toegang tot alle kennis en tools van deze weken
 • Inclusief 6 uur 1 op 1 coaching 
 • Zakelijk aftrekbaar obv coaching

Dit is echt het meest complete programma wat je in deze regio zult gaan tegenkomen. 

Praktische informatie:
Startdatum: 21 februari
 • Voor iedere ondernemer die persoonlijk wil groeien en (oer)FIT wil worden
 • Iedere week 1 tot 2 contactmomenten met de groep
 • Je normale werkweek kan gewoon doorgaan, met kleine aanpassingen 😉
 • Ervaren coaches en ondernemers gaan je ondersteunen in het behalen van jouw persoonlijke doel!

Na dit toch nog twijfels of dit iets voor jou is?

Neem dan contact met ons op!