Fit in bedrijf

Wil jij als bedrijf een bijdrage leveren aan de fitheid van je medewerkers en dit onderdeel maken van je beleid? Als bedrijf kun jij een actieve bijdrage leveren in het promoten van een gezonde leefstijl. Fitte medewerkers zijn namelijk veel waard! Daarnaast krijg je mogelijk meer grip op je verzuimcijfers.

Wij kunnen jullie hier volledig in ontzorgen!

Bekijk hieronder wat wij je bedrijf allemaal kunnen aanbieden.


null

Bekijk nu ons ruime aanbod én tijdelijke kortingen!

Ondersteun je medewerkers met bedrijfsfitness

Steeds meer mensen, zo mogelijk ook jullie medewerkers, moeten gaan afwegen waar ze hun geld aan uitgeven nu de inflatie torenhoog is. Veelal zie je dat sporten dan niet hoog op de prioriteitenlijst blijft staan. We weten ook dat sporten een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl. Jij als werkgever kunt hieraan bijdragen en ervoor zorgen dat jouw medewerkers kunnen profiteren van een groot belastingvoordeel. Zo kunnen ze toch blijven sporten tegen een fikse korting. Bekijk welke mogelijkheden er zijn voor jou als werkgever.

€600-
€ 500,- per dagdeel

Actief vergaderen

Wil jij met je bedrijf ook eens in een andere omgeving vergaderen met je team? Wij bieden een inspirerende omgeving waar je voor óf na je vergadering samen even kunt sporten! Kom eens langs om te kijken wat wij allemaal kunnen bieden voor je bedrijf.
 • Vergaderruimte
 • Koffie, thee en water
 • Groepsles of individueel sporten in het Sportcenter
€850
€ 750,-

Gezond vergaderen

Wil jij met je bedrijf ook eens in een andere omgeving vergaderen met je team? Een inspirerende omgeving waar je voor óf na je vergadering samen even kunt sporten en samen een hapje eten. Wij verzorgen dit voor jullie! Kom eens langs om te kijken wat wij allemaal kunnen bieden voor je bedrijf.

 • Vergaderruimte
 • Koffie, thee en water
 • Groepsles of individueel sporten in het Sportcenter
 • Gezonde lunch (o.b.v. maximaal 10 personen)
€100

€75,00 p.p.

Vitaliteitsscan

Wil je weten hoe fit jij bent op dit moment? Of wil je je medewerkers wat meer bewustzijn geven over hun vitaliteit? Kies dan voor onze vitaliteitsscan.
 • Mobeefit mobiliteitscan, rapport en advies
 • Inbody analyzer: gewicht, spiermassa, vetpercentage en massa
 • Bloeddruk
 • Conditietest
v.a. € 500,-

'In company' lezingen

Wil je je medewerkers meer bewustzijn geven over het belang van:
 • een goede nachtrust
 • gezond eten
 • voldoende bewegen
 • omgaan met stressvolle situatie

Wij verzorgen ook lezingen over deze thema's om uw medewerkers te begeleiden naar een vitaler leven.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer voor je bedrijf bieden als je gaat voor een totaal concept gericht op het fit en vitaal houden van je medewerkers!

Fysiotherapie bij onze Fysiocenters: 48uurs service

Wanneer medewerkers van je bedrijf fysieke klachten ervaren kan dat invloed hebben op het werk. Daarnaast is de kans dat hij of zij in de toekomst uitvalt door klachten. Als bedrijf wil je natuurlijk voorkomen dat een medewerker uitvalt én je wil dat ze productief. Wanneer je een duurzame samenwerking aangaat met Fysio-en Sportcenter dan bieden we voor jouw medewerkers een unieke 48uurs service! 

(Bedrijfs)massage

Soms een extraatje geven aan je medewerkers wordt vaak goed ontvangen. Hebben jullie als bedrijf zoiets al eens geprobeerd? Een massage-cadeau is hier een leuk, vaak onverwacht, voorbeeld van. Hier hebben wij allerlei mogelijkheden is. Zo kan onze collega Sander iedere maand bijvoorbeeld een dagdeel naar het bedrijf komen, maar je kunt bijvoorbeeld ook ad hoc dagdelen inplannen. 

Vitaal en Fit portaal: Vitaal Online

Naast bedrijfsfitness, lezingen, fysiotherapie/massage bieden wij sinds kort bedrijven ook een nieuw concept aan via onze samenwerking met Vitaal Online. Vitaal Online heeft een vitaliteitsportaal waarin jouw medewerkers een soort online coach krijgen die ze meeneemt in enkele vitaliteitspijlers, zoals ademhaling, slaap, stress, voeding en beweging. Hoe fitter je medewerker is, hoe beter. Gezonde keuzes maken voor jezelf lijkt misschien makkelijk, maar dit is het zeker niet. Met het Fit en Vitaal traject krijgt je medewerker handvaten hierin. 

Hebben we je overtuigd?

Vraag dan hieronder een offerte aan!