Sportcenter Hapert

De plek waar sport en zorg samenkomen!

Over ons

Sportcenter Hapert is anders dan veel andere sportscholen en fitness centra. Wij richten ons speciaal op mensen die ondersteuning nodig hebben om zijn of haar doelstellingen te behalen. Mensen die sporten niet per definitie leuk vinden, maar het doen om gezond en vitaal te blijven. Voor iedereen maken wij een persoonlijk plan, wat afgestemd wordt op de behoefte van de persoon. Deskundige begeleiding, tussentijdse evaluaties, testen en meten is hier een onderdeel van. Wij laten onze leden niet volledig los, wij zullen altijd in contact blijven met onze leden. Of je gewoon lekker wilt bewegen, wilt afvallen of fitter wilt worden. Wij staan voor je klaar.

Onze kernwaarden

Tevreden leden

Doelgerichte begeleiding

Professioneel

Innovatief

Missie

Het team van Sportcenter Hapert staat voor een persoonlijke aanpak, oprechte aandacht en begeleiding op maat. Wij zijn professioneel, klachtgericht en creëren een optimale omgeving voor onze leden om hun sportdoelen te behalen.  Wij geven onze leden weer grip terug op hun eigen gezondheid.


Wij helpen onze gasten gezonde keuzes te maken, zowel fysiek als mentaal en bieden hiervoor ondersteunde diensten voor aan.

Een persoonlijk plan op maat!

Doelstellingen behalen doe je met ons begeleidingsplan!

Ons team

Sander

Fitcoach

Sportmasseur
 Master Sporttherapeut

Ellen

Locatiemanager

Fitcoach

Personal trainer 111PT

Lieke

FitcoachNiels

Fitcoach en fysiotherapeut i.o.

Helmi

Fitcoach en fysiotherapeut i.o.

Evelien

Communicatie en Socials

Jamie

Front en back office

Elleke

Front office


Liset

Front office


Ronald

Eigenaar en vitaliteit specialist