Sport

Sportcenter Hapert bied je meer dan alleen sportfaciliteiten. Hiermee onderscheiden we ons dan ook van de regulier sportschool. 

Sport is een onderdeel om te werken aan je fitheid, maar wij denken dat je alleen sporten niet voldoende gaat zijn. Bekijk ook eens onze ander diensten, zoals sportmassage/ fysiotherapie/ Vitaal Online.

Milon Cirkel

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportschool Sportcenter Hapert bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen! Vaker trainen mag natuurlijk ook. Prettig is dat je altijd bij ons terecht kunt, nooit hoeft te wachten op toestellen en door professionele coaches wordt begeleid. Zo train je snel en effectief!

Small group training

Small Group Training bij Sportcenter Hapert betekent sporten in een kleine groep van 2 tot 5 personen. Bij deze groepsgrootte is persoonlijke begeleiding in de training ideaal en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Bij Sportcenter Hapert kun je je eigen groep starten met bekenden, bv met je familie of vrienden, of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt een half uur en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepen (max 5 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen

Vrije fitness

Wil jij liever werken aan een persoonlijk schema met meer variatie, of meer met vrije gewichten? Onze ruime geoutilleerde fitnesszaal bied je hier alle mogelijkheden toe. 

Senior Fit

Samen met leeftijdsgenoten werken aan je spierkracht en evenwicht zodat jij gezond ouder wordt én tegelijk je kans op vallen verkleint. Na de training is er dan voldoende ruimte om samen nog een kopje koffie of thee te drinken.

Oncologie trainer

Wanneer je een periode van kanker hebt doorgemaakt is het soms lastig om het sporten helemaal zelfstandig weer te hervatten. Onze fitnesstrainer in de oncologie kan je hierin ondersteunen.

Personal training

Naast het zelfstandig trainen in de fitness biedt Sportcenter hapert ook Personal training aan in samenwerking met 111 Personal Training. Met Personal Training krijg je een op maat gemaakte training die volledig is afgestemd op jouw doelen, jouw lichaam en jouw wensen. 


Of je nu wil afvallen, spieren wil opbouwen, je conditie wil verbeteren, blessures hebt of gewoon een gezondere levensstijl wil aannemen, Personal training zorgt ervoor dat jij een op maat gemaakte oplossing krijgt.