Fitnesstrainer oncologie

Sporten onder begeleiding van een oncologisch opgeleide fitnesstrainer

Ben jij iemand die te maken heeft gehad met kanker en ben je bij een specialist geweest? Ben je iemand die zijn of haar leven weer helemaal wil oppakken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als gespecialiseerd fitnesstrainer in oncologie begeleidt onze collega Sander mensen na hun kankerbehandelingen. Met aangepaste oefeningen helpt hij zijn cliënten hun kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit te verbeteren, waarbij hij rekening houd met eventuele gezondheidsklachten. Zijn doel is om hen te ondersteunen in hun herstelproces, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun algehele kwaliteit van leven te verbeteren. 


Hij werkt nauw samen met een gespecialiseerde oncologiefysiotherapeute van Fysiocenter Bladel, waardoor de lijntjes kort zijn mochten er klachten bij komen kijken.


Onze fitnesstrainer in Oncologie

Zelf weer aan de slag, maar met een 1 op 1 begeleidingsplan.

Samen met je persoonlijke fitnesstrainer ga jij aan de slag om de stap naar zelfstandig sporten te maken. 

Unieke samenwerking met de fysiotherapeuten

Samen sterk is ons motto. Samen weet je meer en kun je meer mensen écht helpen. Sander werkt intensief samen met Maartje, onze fysiotherapeute in de oncologische revalidatie.


Wil je meer weten of heb je vragen hierover?  Neem dat contact ons op óf loop gewoon eens binnen bij ons Fysio-en Sportcenter aan de Kerkstraat 39 in Hapert.

Neem contact op via ons contactformulier: