Samenwerking maakt sterk!

Hieronder vind je onze samenwerkingspartners. 

Bekijk hier wat onze partners voor jou kunnen bieden!

De Fysiocenters

Samen met de Fysiocenters vormen we een sterk team die dagelijks voor de leden klaar staat. Fitcoaches begeleiden de leden in het behalen van hun sportdoelen. Fysio's zijn dagelijks aanwezig wanneer er klachten ontstaan. 

Fitpeaks

Met Fitpeaks belonen en verrassen we onze leden voor gezond gedrag. Iedere sportafspraak ontvang je een Peak welke je kunt uitgeven in onze online shop!

Online kennisdelen

De missie  van Vitaal Online is om de gezondheid en vitaliteit weer in handen te geven van de mensen zelf. De online modules geven mensen meer kennis over het eigen lichaam én ze leren ze hoe ze gezonde keuzes kunnen maken.

Vytal

Vytal is de nr. 1 voedingsapp, waar wij onze leden die kiezen voor het Voeding Resultaatplan in gaan begeleiden. in 5 minuten zijn jouw maaltijden voor de volgende 10 dagen klaar inclusief je boodschappenlijst.

Virtuagym

Virtuagym is het grootste fitness ledenplatform van Nederland. Als lid krijg je toegang tot onze Sportcenter Hapert app van Virtuagym. Zo is altijd alles inzichtelijk, van ons rooster tot je persoonlijk trainingsprogramma!

Voet en Goed

Voet en Goed en Sportcenter Hapert hebben een gezamelijk doel. Mensen in beweging krijgen op een verantwoorde manier. Voet en Goed is meer dan een winkel voor wandelschoenen! Bekijk hun aan bod.