Small group training geeft je een personal training beleving!

Small Group Training bij Sportcenter Hapert betekent sporten in een kleine groep van 2 tot 5 personen. Bij deze groepsgrootte is persoonlijke begeleiding in de training ideaal en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend. Bij Sportcenter Hapert kun je je eigen groep starten met bekenden, bv met je familie of vrienden, of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt een half uur en de workouts zijn speciaal afgestemd op kleine groepen (max 5 pers) en zijn voornamelijk gericht op conditie en functioneel trainen.


VOORDELEN SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training is een perfect alternatief als u liever in een groepje traint of de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt. Small Group Training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer tegen een lager tarief en samen met anderen.

Het voordeel van een Small Group Training is dat deze geschikt is voor beginners en gevorderden, iedereen traint op eigen niveau. Je gaat hierdoor, ieder op zijn eigen tempo, op een gezonde en efficiënte manier aan je conditie werken.Voordelen van Small Group Training zijn:

  • Trainen op eigen niveau
  • Persoonlijke, afwisselende en motiverende trainingsmethode
  • Trainen in een groep is gezelliger
  • Optimaal resultaat behalen
  • Binnen en buiten trainen is beiden mogelijk


KIES OOK VOOR SMALL GROUP TRAINING

De kans is groot dat Small Group Training je nu ook aanspreekt. Een leuke manier van trainen in een kleine groep. Samen sporten stimuleert je om door te gaan en door de persoonlijke begeleiding kan je beter je trainingsdoelen  realiseren. Je ervaart (bijna) alle voordelen van een personal training, maar dan in een groep.Overtuigd dat Small group training iets voor jou is?