Video Aspect Ratio: 4:1

Fit de zomer in!

Maak direct een afspraak voor jouw gratis meting!

In 15 minuten al inzicht in je fysieke fitheid en een professioneel advies!

Gratis bodyanalyse

In een paar minuten inzicht in je gewicht, spiermassa, vetpercentage, eiwitten en mineralen én je bloeddruk!

Overzichtelijk rapport

Direct na de meting krijg jij al je Inbody analyse in een overzichtelijk rapport mee naar huis.

Professioneel advies

Natuurlijk geven we je direct een advies welke stappen jij kunt nemen om nog fitter te worden!

Waarom zou je deze kans laten liggen?

We weten het bijna allemaal. Afgelopen 2 jaar zijn we er niet fitter op geworden. Veel mensen zijn gestopt met sporten en hebben dit vervangen door wandelen en fietsen. Het gevolg: afname van de spiermassa, toename van het vetpercentage en meer onrust in het lichaam. Ook weten we dat velen het nu lastig vinden om de eerste stap weer te zetten. Zie deze gratis meting als eerste stap naar een sportiever en fitter 2022!

Hoe ziet de afspraak eruit?

In een aparte meetruimte gaan we je bloeddruk meten en doen we de Inbody analyse. Nadat we je lengte gemeten hebben vindt de meting plaats, gewoon met kleren aan, je hoeft alleen je schoenen en sokken uit te trekken. Direct rolt het rapport uit de printer en bespreken we dit met je, waarna er een professioneel advies volgt. 

Duur van de afspraak: 15 minuten

Overtuigd en wil je jouw gratis afspraak direct inplannen? 

€ 45,-
Gratis

Bodycheck

  • Volledige professionele lichaamsanalyse op de Inbody
  • Uitgebreid rapport: waar sta jij nu?
  • Direct inzicht waar jij direct winst kunt gaan behalen om fitter te worden.
  • Professioneel advies
  • In 15 minuten al klaar!

Wat we je nog meer kunnen bieden:

Sport

Milon Cirkel

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportschool Sportcenter Hapert bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen!

Small group training

Small Group Training bij Sportcenter Hapert betekent sporten in een kleine groep van 2 tot 5 personen. Bij deze groepsgrootte is persoonlijke begeleiding in de training ideaal en het samen sporten werkt vaak extra motiverend en uitdagend.

Vrije fitness

Maak samen met je fitcoach een persoonlijk trainingsplan en ga zelf aan de slag. Onze ruim geoutilleerde fitnesszaal bied je alle mogelijkheden. Er loopt altijd een trainer rond om je te helpen om en te corrigeren zodat jouw training optimaal gebeurd.
null

Zorg

Massage

Heb je soms last van je spieren of terugkerende pijntjes? Onze masseur Sander staat dagelijks voor je klaar.

Fysiotherapie

Heb je bepaalde fysieke beperkingen of klachten? Dagelijks zijn de gespecialiseerde fysio's van de Fysiocenters aanwezig!
null

Vitaal Online

Voeding Resultaatplannen

Al in 6 maanden je eerste grote doel behalen? Dat kan! Wij bieden je laagdrempelige voedingsplannen aan. Geen dieet, maar een verandering van je voedingspatroon én leefstijl. 

Vitaal en Fit

In 8 weken meer energie, een betere nachtrust, grip op je stress en lekker in je vel! We hebben een volledig online portaal voor je gemaakt, waardoor je ook thuis aan de slag kunt blijven!

Gratis webinars

Regelmatig geven wij live webinars over onze Voedingsresultaatplannen en verdieping Webinars over vitaliteit thema's. Nog geen lid, maar wil je toch een webinar volgen? Dat kan!