Massage

Minder spierpijn, lekkerder in je vel en ontspanning!

Wat massage voor jou kan betekenen

WAT IS MASSAGE?  

Massage is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij er gebruik wordt gemaakt van verschillende massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. De intensiteit van de behandeling wordt altijd afgestemd op de klant zijn of haar wens. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.

 VOOR WIE IS MASSAGE?  

In principe is massage bedoeld voor iedereen die regelmatig last heeft van verkrampingen in de spieren. Massage heeft namelijk een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan massage daarom ook heel nuttig zijn. Het laat de spanning en stress uit het lichaam vloeien en vermindert hierdoor de pijn.

 EFFECTEN VAN MASSAGE

Massage wordt toegepast om het herstel van spieren te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en stofwisseling. Ook kan sportmassage leiden tot een betere nachtrust, een meer positieve mentale toestand en betere spierspanning.

MASSAGE BIJ SPORTCENTER HAPERT

Bij Sportcenter Hapert kunt u voor massage terecht bij onze (sport)masseur Sander van Leuven. Na zijn opleiding tot sportmasseur is hij in opleiding tot Master Sporttherapeut, waarmee hij zich specialiseert in Medical Taping, bindweefselmassage, blessureleer en hersteltraining.

Over de masseur

Gun jezelf regelmatig een momentje ontspanning!

Massage voor of na je sportafspraak

Plan voor of na je sportafspraak een massage in. Pak dat extra moment voor je zelf en ervaar wat dat met je doet!

Unieke samenwerking met de fysiotherapeuten

Samen sterk is ons motto. Samen weet je meer en kun je meer mensen écht helpen. Zo ondersteunt Sander de fysio's en zij hem!

10% korting voor de leden van Sportcenter Hapert

Ben je lid van Sportcenter Hapert? Dan krijg jij standaard 10% korting op de massages. Een extra service voor onze leden. 

Mis deze aanbieding niet!

Plan nu een afspraak bij Sander én krijg 50% korting!