Vitaal Online

Vitaal Online is een partner van Sportcenter Hapert. 

De hedendaagse maatschappij stimuleert geen gezond gedrag. De media verleidt ons continue om ongezonde producten te kopen en spullen aan te schaffen die het ons nog makkelijker maken. Het resultaat:  we eten vooral ongezonde voeding, we bewegen minder, ervaren veel onrust in het hoofd en we krijgen uiteindelijke fysieke en mentale klachten. Als we zo doorgaan is over 10 jaar 2 op de 3 Nederlanders te dik en ontwikkelen miljoenen mensen chronische ziekten. 


De missie  van Vitaal Online is om de gezondheid en vitaliteit weer in handen te geven van de mensen zelf. 


Door onze online modules krijgen mensen weer de grip terug op het eigen lichaam én leren ze hoe ze gezonde keuzes kunnen maken.

null


Voeding Resultaatplannen

Wil je niet urenlang in een volle sportschool spenderen? Maar wel fit, sterk, beweeglijk, gezond en slank zijn? Met de Milon Cirkel van Sportschool Sportcenter Hapert bereik je dit door slechts 2 keer per week 35 minuten te trainen! Vaker trainen mag natuurlijk ook. Prettig is dat je altijd bij ons terecht kunt, nooit hoeft te wachten op toestellen en door professionele coaches wordt begeleid. Zo train je snel en effectief!

Vitaal en Fit

Een online portaal die speciaal gemaakt is voor mensen die zelf aan het vitaliteit willen gaan werken. Je krijgt toegang tot ons Vitaal en Fit e-learning portaal, waarin we onze kennis over de 6 pijlers van vitaliteit. We gaan u meenemen in onze visie hoe u uw vitaliteit al in enkele weken naar een hoger niveau kunt tillen. Zo gaan we in op de pijlers ademhaling, slaap, stress, immuunsysteem, voeding en beweging. We hebben zelfs werkboeken ontwikkelt voor verdere diepgang als je daaraan behoefte heeft. Het is zo opgebouwd dat het voor iedereen makkelijk te volgen is. Wij denken dat het namelijk belangrijk is dat je snapt waarom wij je bepaalde adviezen geven. Een beetje achtergrond kennis is hiervoor nodig, welke wij aan je beschikbaar stellen hiermee.


Gratis webinars

Als lid van Sportcenter Hapert kun je toegang krijgen tot onze gratis webinars, waarin we je meer uitleggen hoe jij betere resultaten kunt boeken.