Samen sporten is leuker

Sporten, we weten allemaal dat het goed voor ons is, maar waarom beweegt en sport bijna de helft van de Nederlanders dan toch te weinig?
Zelfs nu afgelopen jaren gebleken is dat het een steeds belangrijker onderdeel van ons leven moet gaan zijn, zien we maar een kleine positieve trend.  Meer weerstand, een betere gezondheid en meer levensenergie. Dit alles kun je bereiken door 2 tot 3 keer per week matig intensief te gaan sporten. Het begint natuurlijk echter bij voldoende beweging door de dag heen!

Sporten geeft je meer weerstand, een betere gezondheid en meer levensenergie.

Het nieuwe jaar is weer gestart. Voor veel mensen een moment om weer te gaan werken aan goede voornemens. Sporten is voor veel mensen laatste jaar naar de achtergrond gegaan, vooral het de binnensport. Nu alle maatregelen het weer toelaten om zonder beperkingen weer te starten zien we echter in de fitnessbranche dan mensen terughoudend zijn. Waarom? Angst, onzekerheid, bang om besmet te raken?

Sporten doen je bij Sportcenter Hapert veilig. Wij staan bekend om onze hygiënische omgeving, duidelijk beleid en goede begeleiding. Alles is 100% in orde volgens de richtlijnen en afgelopen jaar hebben we er zelf voor gekozen over met Synbio producten te gaan werken, dus zelf de luchtkwaliteit in het Sportcenter wordt geoptimaliseerd.

Start daarom vandaag nog, er is geen reden om dat niet te doen!

Sport met een maatje, want dat motiveert, is gezellig en zorgt ervoor dat je zelf de avonden dat je even geen zin hebt toch de juiste keuze maakt om toch te gaan.

Na het sporten kun je bij ons gezellig nog iets drinken in onze koffie corner.


Over de schrijver