Wandeling Dreamrides

'Maximaal Beweegprogramma' van Prinses Maxima Centrum, dat is dit jaar het goede doel.  


Bewegen is niet alleen belangrijk voor gezonde mensen maar ook voor kinderen die op dat moment in behandeling zijn tegen kanker. Het Prinses Maxima Centrum heeft heel veel aandacht voor de voortgang van ‘het dagelijkse leven’ tijdens een verblijf in het ziekenhuis. Dat maakt het ziekenhuis uniek. 


Het sport- en beweegprogramma ‘maximaal bewegen’ zorgt ervoor dat de kinderen in het ziekenhuis kunnen blijven bewegen waardoor de kans op voorspoedig herstel groeit en de kans op late effecten daalt. Daarnaast is het een leuke afleiding voor de kinderen.  


Neem gerust een kijkje op onze website: www.dreamrides.eu   


Ook dit jaar ga ik mee als verzorger voor de fietsers. Om mijn steentje bij te dragen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ons goede doel ga ik een wandeling organiseren. De wandeling is +- 10 km. Zaterdag 3 juni tussen 9.00-12.00 kun jij de wandelroute op komen halen bij Sportcenter Hapert. Dit is de start en eind locatie van de wandeling. Minimale inschrijfgeld: 10,-. Graag inschrijven via de mail of spreek me aan. Mailen kun je naar sander@fysiosportcenterhapert.nl  


Mocht je vragen hebben, je kunt me altijd aanspreken of mailen. 

 


Over de schrijver
Reactie plaatsen