Vergeet je spieren niet! Kom 2 weken gratis proberen of Sportcenter bij je past!
16 mei 2022 

Vergeet je spieren niet! Kom 2 weken gratis proberen of Sportcenter bij je past!

We zijn inmiddels weer enkele maanden open met de fitnessbranche, maar we merken op dat de Nederlander de weg nog niet heeft teruggevonden naar binnen. Een groot deel van de mensen die gestopt is in de Corona periode is niet meer herstart. Dit is echter geen goede ontwikkeling, want juist krachttraining is datgene wat de meeste mensen veel kan brengen.

Sporten hervatten


Afgelopen 2 jaar is gebleken dat je fitheid van grote waarde is. Natuurlijk wisten dat al lang, maar dit wordt tijdens periodes zoals dit nog meer zichtbaar. Er zijn natuurlijk veel factoren die hier invloed op uitoefenen, maar dagelijks voldoende bewegen (7500-10.000 stappen zetten) en wekelijks enkele keren (matig) intensief bewegen zijn hierin de basis.

Spieren geven ons energie

Onze spieren zorgen ervoor dat wij moeiteloos kunnen doen wat we leuk vinden. Of het nu voetballen met je (klein)kind, tennissen met vrienden is of gewoon een lange wandeling maken, onze spieren maken dit mogelijk. Door ons zittende bestaan tegenwoordig is de spiermassa en kracht bij veel Nederlanders ondermaats. De spiermassa heeft plaats gemaakt voor vet. Afgelopen periode is dit helaas alleen maar toegenomen. Veel mensen wandelen en fietsen nog wel (soms), maar krachttraining is bij velen naar een tweede plan geschoven. Als we ouder worden, al vanaf je 25ste, neemt je spiermassa beetje bij beetje af, als je hier niet wekelijks aandacht aan besteedt. Dit proces kunnen we dus gunstig beïnvloeden. Krachttraining in de fitness, zoals op de Milon Cirkel, is een leuke methode om dit te doen. Zelf mensen die sporten niet leuk vinden. 


Elkaar stimuleren

Veel mensen vinden het lastig om een (her)start te maken. Iedereen kan wel redenen vinden om de stap naar de sportschool nog even uit te stellen, maar is dit wel verstandig? Voor velen zijn de lockdowns vaak een reden om nog even af te wachten hoe alles zal gaan verlopen dit jaar, maar de meeste sportscholen bieden nu ook mogelijkheden om te komen sporten waarbij je maandelijks kunt opzeggen. Ook Sportcenter Hapert biedt je dit aan!  Dit om ervoor te zorgen dat het aangaan van een langdurig contract geen drempel meer is.

Ons persoonlijk resultaatplan zorgt ervoor dat jij jou doelen gaat behalen! 

Kom gewoon eens twee weken gratis proberen

Twijfel je of een sportschool bij je past, dan nodigen we je uit om het gewoon eens twee weken gratis te proberen. We vinden het namelijk belangrijk dat je je thuis voelt en dat je in een voor jou prettige omgeving kunt sporten. Wij investeren graag tijd in jou om ervoor te zorgen dat je weer fit gaat worden!

Sportcenter Hapert is anders dan andere fitness centra

Veel Sportscholen bieden je de mogelijkheid om van de apparaten gebruik te maken, maar echte oprechte aandacht en begeleiding ontbreekt. Wij hebben een klantreis ontwikkeld die ervoor gaat zorgen dat jij wel gezien blijft worden. Maandelijks gaan we met je samenzitten om te bekijken of je nog op de juiste weg bent. Daarnaast hebben we in de ochtend en avond altijd fitcoaches rondlopen om je te begeleiden!


Start nu en wordt weer fit! En wil jij meer dan alleen sporten? Wij hebben een heel aanbod aan diensten: Sport - Zorg - Preventie - Vitaal Online - Voedingsplannen- Massage en nog veel meer...


Over de schrijver
Reactie plaatsen